Nieuwbouw

Nieuwbouw werf
te Aarschot | Firma KristoTrans

Nieuwbouw werf
te Perwez | Formula Air

Staalconstructie

Groot voordeel is de snelheid waarin alles gemonteerd wordt, er kan dus op zeer korte termijn een project gerealiseerd worden. Tevens kan er met open ruimtes gewerkt worden zoals magazijn voor stockkering van de goederen. Het gebruik van staalconstructies is ook mogelijk voor zeer kleine projecten, dit kan soms enorm kosten besparend zijn en tijdwinst opleveren.

Dakbeplating

Steeldeck
Deze platen kunnen een vrije overspanning aan van 5 à 6 meter. Deze worden in totale pakketten bovengelegd en nadien worden deze platen uitgedragen, vast geschoten en geschroefd om de meter waar de overlap zich bevindt. Dit alles is ook in Ral kleuren te verkrijgen aan de onderzijde indien dit alles zichtbaar blijft (Industriële look). Hierbij dient er echter wel na plaatsing wel nog isolatie en dakbedekking aangebracht te worden.

Geïsoleerde dakpanelen
Hiermee kan men in een keer en dak plaatsen inclusief de isolatie echter wel rekeninghoudend met de hellingsgraad van het te realiserend project. Deze panelen worden bevestigd door en door op de balken(gordingen) die om een aantal meters geplaatst zijn. Het voordeel is hier dat u een perfect afgewerkte onderkant heeft en u hier verder niets aan hoeft te doen. Zoals u kunt zien op de foto’s worden deze geplaatst met behulp van zuignappen zodat er geen extra boringen moeten gedaan worden voor bevestiging hijshaken.

Betonnen wanden

Bijkomend voordeel van betonnen wanden is dat ze gebruikt kunnen worden als brandwanden tussen andere gebouwen. Maar ook als buitenwand zijn ze heel geschikt, de isolatie wordt tijdens het storten van de panelen mee ingestort zodat men toch voldoende isolatiewaarde heeft. Tevens kunnen betonnen wanden ook als onderfundering dienst doen waar nadien de geïsoleerde wandpanelen op gemonteerd worden.

Wandbeplating
Golfplaten | Bardage | Plankprofielen | Sandwichpanelen

Wandbeplating is een moderne en nette manier om een pand af te werken. Omdat de panelen uitstekend isoleren en snel toe te passen zijn, worden wandpanelen veel gebruikt voor bedrijfspanden.

Geïsoleerde wandpanelen
Geïsoleerde wandpanelen zorgen niet alleen voor betere isolatie. Ze werken ook brandvertragend doordat ze gevuld zijn met PUR of PIR. Deze zogenaamde sandwichpanelen schuiven in elkaar en zorgen er zo voor dat er geen thermische lekkage kan ontstaan.

Niet-geïsoleerde wandpanelen
Soms kiest u echter voor niet-geïsoleerde beplating. Deze oplossing kiest u bijvoorbeeld als uw pand al geïsoleerd is. Of als er geen reden is de ruimte te isoleren. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u alleen de uitstraling van een pand wilt veranderen. Voor sommige panden is er geen isolatie nodig. Wilt u warmte-isolatie of geluidsisolatie van uw pand? Dan is het mogelijk om achter de niet-geïsoleerde wandpanelen nog isolatiemateriaal aan te brengen. Kiest u voor niet-geïsoleerde beplating, dan u de keuze uit:
Golfplaten | Bardage | Plankprofielen

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is een belangrijke verbouwing van uw bedrijfspand. Het plaatsen van een voorzetgevel is een snelle en betaalbare manier om de gevel van uw pand te vernieuwen. Zo krijgt uw bedrijfspand snel een nieuwe uitstraling.

Kiest u voor gevelrenovatie, dan worden er platen of panelen op uw oude gevel aangebracht. Hiervoor zijn verschillende soorten platen en panelen beschikbaar, ieder met hun eigen voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit sandwichpanelen, staalplaten of gevelcassettes.

Wij adviseren u graag over het juiste type voorzetgevel. Gevels met geïsoleerde sandwichpanelen beschikken namelijk over brandwerende en isolerende eigenschappen. De warmte in uw bedrijfspand wordt dan beter vastgehouden zodat u de juiste isolatie waarde of K-waarde haalt. Ook is het mogelijk om met de juiste materialen uw gevel of dak akoestisch te isoleren zodat elk geluid wat er wordt geproduceerd zal opgenomen in de muren en daken (plaatsen waar er veel lawaai is in de gebouwen). Dit wordt ook wel genoemd: Akoestische isolatie... Uw pand wordt dus niet alleen mooier, ook de veiligheid wordt vergroot.

Gevelrenovatie is een goedkopere oplossing dan het vervangen van een gevel.
Doordat uw pand na afloop beter geïsoleerd is, heeft u de investering ook snel terug verdiend.

Maak een afspraak voor meer informatie