Golfplaten

Wandbeplating met golfplaten is een veel gekozen wandafwerking voor bedrijfspanden. Eerst worden er staalprofielen geplaatst. Op het staal worden de golfplaten gemonteerd. Ook hier kunnen wij als u dit wenst eerst isolatie aanbrengen.

Bardage

Bij bardage worden er binnendozen geplaatst tegen de betonconstructie en staalconstructie. Daarna worden de platen, eventueel met isolatie, tegen de stalen constructie geplaatst.

Plankprofielen

Plankprofielen hebben een hoge, strakke afwerkingsgraad en kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. In overleg is het mogelijk om bijvoorbeeld regenafvoeren weg te werken achter de panelen.

Sandwichpanelen

Dit zijn geïsoleerde panelen met een kern bestaande uit PUR of PIR (deze is brandvertragend ) Ze zijn in verschillende diktes te verkrijgen om zo aan de energiewaarde te voldoen. Voordelen: zeer snelle montage en ook de lengte van de panelen hebben een voordeel doordat deze nooit thermisch worden onderbroken en er geen koude bruggen onstaan. U ziet op de foto’s ook dat we hebben gewerkt met een lengte van 12 meter.